Sommerbris 2020

19-20 juni i Odderøya Amfi

To dager i midten av juni ønsker vi deg velkommen til vår joviale festival på Odderøya. Her skal vi lage en festival med solid allsangmusikk og herlig radiopop. De tre første artistene har vi allerede sluppet og det er sommervennlige Di Derre, Stavangerkameratene og Ina Wroldsen.

Vi kommer til å slippe 6-7 artister til utover våren. Og alle vil være i samme profil som de vi allerede har sluppet. Stikkordene vi ser ser etter er sommerappell, radiohits og allsangfaktor.

i selve amfiet vil vi ha over 3500 sitteplasser på langbord. Vi ønsker å skape en lett og ledig festival der man kan sette seg ned på et langbord og hygge seg med gode venner mens artistene spiller på scenen.

Dørene åpner kl. 15.00 begge dager og vi runder av ved midnatt.

Mat og drikke

Vi har et eget matområde der man kan kjøpe pizza, burritos og lignende. I tillegg vil Fiskesalg selge blant annet fiskeburgere og en pakke med reker og tilbehør.

Det er også mulig å bestille vår sommerfestpakke. Inkludert i pakken er et reservert bord på 20-års området, skalldyrbuffet fra Fiskesalg og to enheter drikke. Skalldyrbuffeten består av: reker, håndrensede krabbeskjell, hvitvinsdampede blåskjell, marinerte scampi, brød, majones og hjemmelaget aioli.

I barene får du vår lokale stolthet CB og alt annet man forventer å finne på en festival.

Billettyper og priser

Rabattert festivalpass: 699,-
Festivalpass: 999,-
Fredagsbillett: 699,- + bill avg
Lørdagsbillett: 699,- + bill avg
Sommerfestpakke for 10 personer fredag: 8490,- + bill avg
Sommerfestpakke for 10 personer lørdag: 8490,- + bill avg
Sommerfestpakke begge dager for 1 person: 1599,- + bill avg

Thon Hotell Parken Hansa Borg Bryggerier Fiskesalg