Artister på Sommerbris 2021

Di Derre

Gabrielle

Ina Wroldsen

Stavangerkameratene

Blow

+++

Flere blir sluppet fortløpende.

Di Derre

Di Derre er kort og godt lyden av norsk 90-talls pop anført av Jo Nesbø som forsanger. Med slagerne "Jenter" og "Rumba med Gunn (1-2-3) definerte de norsk radiopop på 90-tallet, og er blitt en slags nasjonalskatt der man kan sangene utenat enten man vil eller ei. De siste årene har de reist land og strand rundt hver sommer, men dessverre seilt forbi Kristiansand. Det er en glede å si at vi har klart å få de på plass til en splitter ny festival de ikke hadde hørt om i begynnelsen av desember. Solgt inn under linja "det er en musikkfestival der både Quart og Odderøya Live gikk konk - hva kan gå galt?" Heldigvis bet gutta, og Unni Wilhemsen som har blitt med, på agnet og sa ja til Sommerbris.

I 2018 fikk de en ny renessanse med den bejublede trippelkonserten i Frognerseteren amfi sammen med KORK. Som attpåtil ble sendt på NRK1 i beste sendetid. Vil du få en forsmak på hvordan dette blir så finner du hele konserten på NRKs nett tv.

Gabrielle

Den aller første Sommerbris blir avsluttet av sangskatten Gabrielle som sang seg inn i våre hjerter i 2010 med "Ring meg". Siden den gang har Gabrielle levert en hel haug med landeplager som "5 fine frøkner", "Vekk meg opp", "Mellom skyene" og "Bordet".

Gabrielle er en av de få artistene som kan gå ut på en scene og ha publikum i sin hule hånd, en egenskap som bare ekte entertainere har. I tillegg kan ho faktisk synge. Og siden ho kom med et nytt kritikerrost album kalt "Snart Gabby" i fjor høst er det med nytt materiale ho går på scenen denne sommeren. Som en bonus har Gabrielle med seg fullt band og en hel semi med ekstra sceneeffekter.

Ina Wroldsen

Ina er en av våre mest spennende popartister som jevnlig er aktuell på radio med nye smekre perler. I mange år fokuserte Ina på å skrive sanger for andre, og listen med berømtheter som har dratt nytte av hennes talent er lang med blant annet: Britney, Shakira, Calvin Harris og Sean Paul.

Rundt 2013 bestemte Ina seg for å stå på scenen selv igjen. Og det virkelige gjennombrudet kom i 2015 da Calvin Harris bestemte seg for å gi ut "How deep is your love" med hennes demovokal. Den endte med å bli en av de mest streamede låtene i verden det året.

De siste årene har Ina stått bak landeplagene "Obsessed", "Favela", "Strongest" og "Breathe" og har dermed rikelig med materiale å ta av når ho skal avslutte Sommerbris 2021.

Se frem til en fin avslutning på Sommerbris med en sterk artist på scenen som tryller frem popperlene.

Stavangerkameratene

Det er ikke uten grunn at Stavangerkameratene spilles hver eneste kveld på Heidi's Bier Bar. Med "Bare så du vet det" har de klart kunststykket å forene sør og -vestlandet om å synge med av full hals.

Bandet består av fire rogalendinger som har deltatt i Idol, x-factor og diverse. I 2015 skulle de spille sammen på volleyball-VM, og ut av det blå introduserte Stian Blipp de som Stavangerkameratene. Navnet var så harry og aparte at gutta bare beholdt det.

Siden den gang har de turnert flittig og fått et knippe radiohitter av den typen som man gjerne irriterer seg grønn over at man ikke slutter å nynne på. De har blant annet en versjon av Wake me up kalt "Vekk meg opp" som liksom bare fester seg med en gang.

Det er jovialt som bare det, det er lavterskel og kjekk underholdning med kjekke karer. Det er Stavangerkameratene.

Blow

Bandet er dedikert til å fremføre låtene til Tom Waits – mange nordmenns favorittsanger, låtskriver, tekstforfatter og skuespiller.

De siste 20 årene har Blow reist land og strand rundt med sin hyllest til mannen med grusrøsten og de uendelig vakre sangene. Waits (og følgelig også Blow) er en mester både innen myke kjærlighetssanger, høytempo jazz, sløy blues og hard rock, og Blow er innom alle sjangerne i løpet av sine mer og mer populære konserter.

I front har Blow vokalist Jakob Berg. Vi legger ikke skjul på at Berg har likheter med den amerikanske sangeren selv, med lurvete sjarm, whiskey-stemme og solide livserfaring. Som en bonus er drøye halvparten av bandbesetningen fra Sørlandets perle – Kristiansand.

Sist de var i byen solgte de ut Haubitz flere måneder i forveien, og det samme med sist de var på John Dee.

Thon Hotell Parken Hansa Borg Bryggerier Fiskesalg